Functioneel Applicatiebeheerder

32 - 40 uur Amsterdam Digital
BPD nieuwbouw voor starters

Voor de afdeling Digital zoeken wij een Functioneel Applicatiebeheerder! Zie jij het helemaal zitten om ons online verkoopproces en web platform voor nieuwbouwwoningen te ondersteunen? Heb jij ervaring in het beheren van een complex applicatie-platform en kennis van CRM- en CMS systemen? En bovenal, ben je in staat het functioneel beheer verder te professionaliseren? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Ons digitale platform bestaat uit meer dan 400 gebieds-en projectwebsites. Het overgrote deel van onze klanten toont via onze websites hun interesse in de aangeboden woningen. Wanneer de klant zijn droomwoning heeft gevonden, biedt BPD als eerste in Europa de mogelijkheid om volledig online je nieuwbouw woning te kopen..

Het team Digital houdt zich bezig met het beheren en voortdurend ontwikkelen van het digitale verkoopplatform, voor zowel BPD Nederland als BPD Duitsland. Dagelijks werken zo’n 100 medewerkers met dit platform en ontvangen we zo’n 1 miljoen bezoek per maand op de websites.

Op kantoor werk je samen met andere beheerders, en word je aangestuurd door de projectmanagers en het hoofd van de afdeling. Zowel BPD als de afdeling kenmerken zich door ondernemerschap, resultaatgerichtheid, samenwerking en wendbaarheid. Herken jij jezelf hierin?

Interesse?

Neem contact op met Bas Feskens van Q-Logic als je meer wilt weten over de functie

Bas Feskens
Recruiter bij Q-Logic
Solliciteer nu

Wat ga jij doen bij ons?

 • Als Functioneel Beheerder ben jij het aanspreekpunt voor onze medewerkers die gebruik maken van de door jou beheerde applicatie, en handel jij binnenkomende vragen af middels een ticketsysteem.
 • Hiernaast ga je met de medewerkers in gesprek om de ‘klant’-en gebruiksvriendelijkheid van het beheerproces en de systemen te kunnen waarborgen.
 • Je wordt aangemoedigd om zelfstandig en samen met je team het functioneel beheer verder te professionaliseren.
 • Je zal regelmatig samenwerken met de afdeling verkoop en onze developers; hierbij werken wij vanuit een agile- en scrum werkwijze.
 • Jouw werkomgeving zal bestaan uit een enthousiast team.
BPD nieuwbouw voor starters

Dit ben jij

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting IT (Applicatie Management).
 • Je hebt kennis van CMS- en CRM systemen, bij voorkeur Salesforce Je hebt kennis en ervaring met Marketing Automation- en Social engagement tools.
 • Je hebt ervaring met methodieken als ASL, BISL, Agile en Scrum.
 • Je bent klantgericht, stressbestendig en analytisch met oog voor detail.
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit Je kan omgaan met een dynamische en complexe werkomgeving.
 • Je beschikt over goede Nederlands- en Engelstalige spreek- en schrijfvaardigheden.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door o.a. een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
 • Een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
 • De kans om deel uit te maken van een gemotiveerd, betrokken en ervaren team en werken in een organisatie waar ondernemerschap, resultaatgerichtheid, samenwerking en wendbaarheid kernwaarden zijn.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.  Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Bas Feskens van Q-Logic. Hij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD.

De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Lisanne den Hoed over werken als E-businessmanager bij BPD
Binnen mijn werk ga ik op zoek naar de juiste digitale oplossingen voor mijn collega’s en onze klanten. Deze digitale innovatieprojecten zijn erg divers. Ik werk samen met collega’s uit diverse werkvelden die allemaal hun eigen expertise hebben. Zo leer je van elkaar!

Als E-business Manager richt ik me op het digitale platform van BPD om mijn collega’s en onze klanten te ondersteunen. Hiervoor kijk ik naar marktontwikkelingen, klantwensen, nieuwe digitale innovaties en ben ik vaak in gesprek met collega’s. Door wensen en behoeften van zowel klanten als collega’s te begrijpen kunnen wij op zoek gaan naar de juiste digitale oplossing.

Ik werk aan diverse innovatieprojecten, van strategie tot ontwikkeling en van data-analyses tot het neerzetten van een nieuwe website. Binnen mijn rol is er veel vrijheid om nieuwe verbeteringen te initiëren. Door samen te werken met collega’s uit diverse werkvelden maken we met elkaar een succes van digitale innovaties.

Lisanne den Hoed
Lisanne den Hoed
E-business Manager
Mail Lisanne den Hoed

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Neem contact op met Bas Feskens van Q-Logic als je meer wilt weten over de functie

Bas Feskens
Recruiter bij Q-Logic